FOOD&DRINK

Dinner

その日水揚げされた鮮魚や甑島産の無農薬・減農薬で栽培された有機野菜などを使用したコースメニューとなっております。
※要事前予約

A course menu using fresh fish caught the same day and organic vegetables harvested with no pesticides (*or with the least amount of pesticides produced locally in koshikishima).

海鮮パエリアと地鶏コース

+4,320JPY (tax included)
(1st drink + SHOCHU Free drink)

水揚げされた鮮魚や甑島産の無農薬・減農薬で栽培された有機野菜などを使用したコースメニュー

※食材の仕入れ状況によって内容を変更をさせていただく場合がございます。あらかじめご了承ください。


Free Drink

coffee & tea

栃木県日光市にある老舗の珈琲焙煎所「日光珈琲」とFUJIYA HOSTELを運営するisland companyでオリジナルブレンドしたコーヒーが滞在中飲むことができます。そのほかにも、甑島産のレモングラスと九州産大豆を焙煎したハーブティーなど各種フリードリンクを取り揃えております。

You can drink our original coffee at Fujiya Hostel while staying. We’ve blended it with a well-established coffee roaster known as “Nikko Coffee” in Nikko City of Tochigi Prefecture. In addition, we have a variety of free drinks such as lemon grass tea locally made here in Kami-koshikishima with roasted soybeans.

Morning7:00-10:00
Evening15:00-22:30

MENU
エスプレッソ ESPRESSO
アメリカーノ AMERICANO (HOT/ICE)
カフェラテ CAFE LATTE (HOT/ICE)
カフェモカ CAFE MOCHA (HOT/ICE)
ドリップコーヒー DRIP COFFEE (HOT/ICE)
緑茶 GREEN TEA (HOT/ICE)
ほうじ茶 ROASTED GREEN TEA (HOT/ICE)

コーヒー

お茶


shochu

江戸時代から続く上甑島の塩田酒造。明治時代から続く下甑島の吉永酒造。甑島の地酒である芋焼酎を各種フリードリンクで取り揃えています。仕入れ状況によっては、ご用意できない銘柄もあります。

We have a variety of sweet potato “shochu” free of charge and locally made. And we have “Rokudaime-yuri” and “Shimadachi” from “Shiota Shuzo” of Kami-koshikishima which has continued from the Edo era as well as “Soshu” and “Kamegoro” from “Yoshinaga Shuzo” of Shimo-koshikishima, which has continued from the Meiji era. Depending on the time and availability, there are “shochu” that cannot be prepared.

Night18:00-23:00

MENU

[塩田酒造] 六代目百合・島立ち
[吉永酒造] 甑州・亀五郎

甑島の芋焼酎